Maak van je iPhone een draagbaar kantoor

evernoteAls entrepreneur zit je nooit stil. Altijd ben je bezig met het bedrijf, administratie, financiën en besprekingen. Overal moet je bereikbaar zijn, niet alleen achter je bureau. Want wat als je in de file staat en je moet nog een mail versturen? Of wat als je een belangrijke meeting moet regelen maar niemand heeft tijd om te reizen en elkaar te ontmoeten? Voor dit soort zaken biedt je iPhone uitkomst. Het gemak van Apple en de vele apps maken van je telefoon een draagbaar kantoor. Een selectie van de vier apps die je als entrepreneur niet mag missen.

Evernote

Het is de bekendste notitie-app en met een reden. Evernote werkt namelijk als een trein en heeft van de notitie-apps het meeste functionaliteit. Overal waar je bent kun je dingen opschrijven, van een korte notitie tot een langer artikel. Je kunt er zelfs foto’s en filmpjes op kwijt. Terug op kantoor start je je computer op en open je Evernote via web. Uitermate handig. Overal je notities, via elk apparaat.

OmniFocus

Je hebt als entrepreneur genoeg aan je hoofd. Daarom is het een fantastische hulp dat een app je helpt met het uitvoeren van je taken. OmniFocus kun je gebruiken om je dag te organiseren. Hou lijstjes bij met wat je moet doen, dan helpt OmniFocus je herinneren dat die dingen daadwerkelijk moeten gebeuren en wanneer.

Concur

Om de financiën bij te houden zijn meerdere apps die je kunt gebruiken. Natuurlijk is het handig om een app te hebben van je bank, maar als je precies wilt bijhouden waar het geld blijft, kun je kijken naar Concur. Deze laat zien hoeveel je hebt uitgegeven en hoeveel er binnenkomt, statistieken van je creditcard en bijvoorbeeld betalingen die je nog moet verrichten.

Hangouts

Vergaderen terwijl collega’s ver weg zijn? Geen probleem. Even een videovergadering inlassen met Google Hangouts gaat prima. Zo kun je overal en altijd een bespreking voeren, mocht dat nodig zijn.

De iPhone 5 is nu onder andere verkrijgbaar bij GSMinfo, Phonehouse, MobileFun en GSMweb.

Laat wat van je horen

*