Drie apps die je helpen bij het ondernemen

We gaan op het gebied van techniek de laatste jaren erg snel vooruit en een smartphone is tegenwoordig bijna net zo snel als PC’s van een aantal jaren geleden. Met telefoons zoals de Samsung Galaxy S3 en, in de nabije toekomst, de iPhone 5 wordt er steeds meer mogelijk, ook voor ondernemers.

De telefoon is traditioneel natuurlijk een belangrijk gereedschap voor ondernemers, maar met de komst van de smartphone is hij nog belangrijker geworden. We kunnen ermee bellen, emailen, internetten en het is tevens onze agenda. Er zijn bovendien vele apps die het leven een stuk makkelijker kunnen maken.

-          LinkedIn

LinkedIn is erg populair in Nederland en vele Nederlanders hebben een eigen LinkedIn account. We managen ons contactennetwerk op de site en het is een ideale site om de juiste specialisten te vinden voor klusjes die in jou onderneming nog gedaan moeten worden. De LinkedIn app is beschikbaar voor vrijwel alle smartphones.

-          FlightTrack Pro

FlightTrack Pro is een app waarmee je eenvoudig vluchten kunt tracken. Je kunt met deze app dus al je vluchten tracken en real-time informatie over het gatenummer en eventuele vertraging opvragen. Als een vlucht wordt geannuleerd, dan zal de app je op de hoogte stellen en helpen bij het vinden van een vervangende vlucht. FlightTrack Pro is voor internationale ondernemers een app die niet mag ontbreken.

-          Scanner Pro

Met deze app kun je je iPhone met een druk op de knop veranderen in een scanner. De telefoon zal met behulp van de camera documenten “inscannen” en dankzij een speciale technologie om de randen van een document te herkennen zal het verschil met een echte scan niet te zien zijn. Je kunt dus zonder moeite allerlei soorten documenten scannen en ze kunnen indien nodig direct met de iPhone in PDF-vorm worden verstuurd per e-mail of mms.

Bron:

Entrepreneur.com

Laat wat van je horen

*